Každý den pro Vás připravujeme od 11 do 14 hodin 6 druhů poledního menu. Možnost platby všemi dostupnými druhy stravenek.
QR KOD POLEDNÍHO MENU PRO MAJITELE CHYTRÝCH TELEFONŮ
POLEDNÍ MENU 13.-17.10. 2025
Menu č.1 145,- č.2 150,- č.3 160,- Vegi 150,-
POLEDNÍ MENU 13.-17.10.2025
PONDĚLÍ: HRSTKOVÁ 1,9
- Kuřecí chilli nudličky se žampiony, rýže 1
- Moravský vrabec, kysané zelí,, bramborový knedlík 1,3,7
- Vepřový steak s nivou a vejcem, hranolky 3,7
Vegi: Fazolové lusky na kyselo, vejce, vařené brambory 1,3,7
ÚTERÝ: ZELNÁ S KOBÁSOU 1
- Kuřecí roláda s brusinkovou nádivkou, rýže 1,3,7
- Čevapčiči, zdobené cibulí a hořčicí, vařené brambory 1,3,10
- Vepřový steak s pepřovou omáčkou, pečené bramborové čtvrtky 1,7
Vegi: Pohanka s grilovanou zeleninou, sypaný slaným sýrem, rajčatový salát 1,7
STŘEDA: UZENÝ VÝVAR S MASEM A KROUPAMI 1,9
- Čočka na kyselo, opečená klobása, okurek, chléb 1
- Krkonošské hovězí azu, těstoviny 1,3
- Masový MIX GRILL se šunkovým ragú, hranolky 1,7
- Svíčkové řezy s fazolovými lusky na slanině, hranolky 265,-
Vegi: Bramborové knedlíky se švestkama, sypané mákem a cukrem, přelité máslem 1,3,7
ČTVRTEK: ZELENINOVÁ 1,9
- Debrecínský vepřový guláš, červená cibulka, houskový knedlík 1,3,7
- Špikovaná vepřová kotleta, bramborová kaše, zelný salát 1,7
- Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, bramborové krokety 1,7
Vegi: Smetanová rýže s hlívou ústřičnou, parmazán 7
PÁTEK: VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1,3,9
- Pečené kuřecí stehno na medu a pomerančích, rýže 1
- Bratislavské vepřové plecko, těstoviny 1,3,7
- Smažená vepřová krkovička s česnekem, bramborový salát s majonézou 1,3,9,10
Vegi: Zeleninový salát se slaným sýrem, olivami a červenou cibulkou, toast 1,7
TÝDENNÍ MENU:
FIT MENU:
Zeleninový salát s grilovaným hermelínem a brusinkami 7 215,-
ANTIFIT MENU:
Smažený sýr se šunkou, vařené brambor, tatarská omáčka 1,3,7,10 215,-
Každý víkend připravujeme pro Vás, Vaší rodinu a přátele zvýhodněné víkendové menu.
Jste srdečně zváni…
Víkendové speciality
Extra nabídka: Mimo stálého jídelního lístku nabízíme každý víkend zpestření a speciality:
- zvěřinové hody
- pečená kolena
- pečená žebra
- kačeny, husy, krůty
- zabijačkové speciality
- ryby
- králík
- grilování …a další
Více informací najdete v aktualitách